.

.

LOMBA BACA PUISI PIALA RENDRA 2014 (GBSI UPI, BANDUNG)


Sampurasun. Salam sono ti Bandung. Saatos rengse Nyiar Lumar, mugia tiasa paamprok sasarengan deui sareng pendekar-pendekar baca puisi Ciamis dina acara ieu. Yuk, ah abringkeun! Kanggo info lengkap pendaftaran pesertana tiasa dibuka link ieu: http://www.satrasia-gbsi.blogspot.com/
Share on Google Plus

About Fileski Channel